За нас

специализрани в дейности за озеленяване и поддръжка на дворове и градини

Нашата компания е специализирана в изграждане на цветни градини и озеленяване на дворове и паркови пространства. Следствие на дългогодишната си практика и натрупания опит ние имаме знанията и уменията, за да проектираме и изпълним Вашият проект според вашите изисквания и съобразно най-добрите практики в сферата. През 2014 година ние имахме възможност да вземем участие в реализирането на изключително предизвикателни интериорни проекти в Украйна, което ни даде безценен опит, който постоянно развиваме и допълваме.
Нашият екип с радост ще отговори на всички ваши въпроси и изисквания.

Нашият опит

Хората

Our People

С времето събран екип от професионалисти, доказа на нашите клиенти, че когато си отдаден и работиш с желание, резултатите са истински. С всеки ден нараства семейството на Grean Ocean, станете част от него!

Мисия

Our Promise

Комбинацията от стилен интериор и вътрешно озеленяване ви осигуряващ изключително приятно пребиваване, а при добро планиране и правилно съчетание на елементите се постига изключителен уют и комфорт, важно както за домашна или офис атмесфера, но също така и за обществени сгради и заведения.

Виж всички услуги

Какви услуги предлагаме?

В забързаното ни ежедневие, често не ни остава време да се занимаваме с озеленяване и грижи за растенията. За да ни радват и да изглеждат здрави, всяко растение се нуждае от индивидуална грижа. Ако все още се колебаете как искате да изглежда вашия двор или как да оформите зеленината в заведението или офиса ви, то свържете се с нас. Нашите специалисти ще ви помогнат!

Външно озеленяване

Озеленяването на по-обширни площи е едно от предизвикателствата на всеки градинар. Създайте атмосфера с големия парк пред офис сградата или дворът на вашия дом.

Вътрешно озеленяване

Интериорно озеленяване за вашия дом и офис. Искате да разчупите пространството и да внесете природа вътре. С нашите съвети и помощ вашия дом ще се превърне в градина.

Поливни

системи

Осигурете максимално добри условия за развитието на растенията във вашата градина. Намалете разходите и осигурете на всяко растение нужната доза влага.

Вижте всички услуги

Изпратете запитване

Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

Изпрати запитване
Запитване