Поддръжка на зелени площи

За да достигне пълноценното си развитие и да се разкрие с цялата си красота, градината трябва да бъде поддържана изключително внимателно и с добра планировка през цялото й съществуване. Всяко едно растение има своите специфичини изисквания и, което изисква много внимателно планиране още при самият му избор за засаждане. Качествената и навременна подръжка на градинската растителност гарантира дългият и непрекъсваем живот на видовете в нея, за да може вие да й се радвате винаги.

Нашият екип от специалисти има за цел да осигурява оптимални условия на растеж и съществуване на вашата цветна или зелена градина.

Нашата цел при поддръжка на дворове и градини е тревните площи и растенията ви да изглеждат и да се чувстват възможно най-добре. За тази цел ние предлагаме услуга за поддръжка на вашата градина на абонаментен принцип. Всеки наш клиент получава персонални техническо и бюджетно решение съобразено с интензитетата на посещения, площтда и видовете разстения, които ще се поддърат.

Поддръжка на изцяло тревни площи: косене, валиране, поливане, торене, плевене, пръскане, аериране, вертикулиране, подсяване, подрязване, окантване, събиране на окосената трева, допълнително затревяване

Поддръжка на декоративна растителност: окопаване, плевене, поливане, растителна защита, подхранване, торене, санитарни и формиращи резитби, зазимяване и укрепване, зацветяване, разсаждане

Почистване на алеи

Изграждане и поддръжка на поливни системи: Чрез качествена поливна система вие осигурявате максимално добри условия за развиетоето на озелени площи и растителни видове във вашата градина. Посредствим интегрирането на правилната напоителна система вие спестявате време и средства при поддръжката на своята градина. Автоматичните системи за поливане могат да бъдат настроени по предварително избран график, както и да бъдат дистанционното контролирани спрямо метерологичните условия към момента.

капково напояване
Изпратете запитване

Идеи за озеленяване

Не е тайна, че всеки собственик на частни жилищни домове мечтае да изпълни красиво озеленяване на околното пространство. Но, моля, имайте предвид, че резултатът е наистина уникален и привлекателен, трябва да се положат не малко старание и време. Предварително, преди започване на работа, е необходимо да се проучи много нюанси и компетентно планират на всички етапи от подобрение. Само след това може да започне основна работа.

Вижте галерия
За връзка с нас
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Изпратете запитване

Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

Изпрати запитване
Запитване