Проучване и проектиране

За да достигне пълноценното си развитие и да се разкрие с цялата си красота, градината трябва да бъде поддържана изключително внимателно и с добра планировка през цялото й съществуване. Всяко едно растение има своите спцифичини изисквания и, което изисква и много внимателно планиране още при самият му избор за засаждане. Качествената и навременна подръжка на градинската растителност гарантира дългият и непрекъсваем живот на видовете в нея, за да може вие да й се радвате винаги.

Нашият екип от специалисти има за цел да осигурява оптимални условия на растеж и съществуване на вашата цветна или зелена градина.

Нашата цел при поддръжка на дворове и градини е тревните площи и растенията ви да изглеждат и да се чувстват възможно най-добре. За тази цел ние предлагаме услуга за поддръжка на вашата градина на абонаментен принцип. Всеки наш клиент получава персонални техническо и бюджетно решение съобразено с интензитетата на посещения, площтда и видовете разстения, които ще се поддърат.

райграс

Поддръжка на изцяло тревни площи

косене, валиране, поливане , торене , плевене , пръскане, аериране, вертикулиране,подсяване, подрязване, окантване, събиране на окосената трева, допълнително затревяване

Поддръжка на декоративна растителност

окопаване, плевене, поливане, растителна защита, подхранване, торене , санитарни и формиращи резитби , зазимяване и укрепване, зацветяване, разсаждане

капково напояване

Поддръжка и настройка на поливни системи

Чрез качествена поливна система вие осигурявате максимално добри условия за развиетоето на озелени площи и растителни видове във вашата градина.

Изпратете запитване

Всички обхванати аспекти

Екологични

Екологични продукти и консумативи при изисквания.

Етика

Всички наши продукти, които използваме, са екологични и полезни за околната среда.

Запазване

Ако вече имате растителност, която желаете да се запази.

Базисен

Основни, градивни компоненти, нужни за изграждане на първичната визия.

Сигурност

Подсигуряване на живота и развитието на всички растения със индивидуални изисквания

Чисто и подредено

Чистота и ред са израз на истинския професионализъм

Идеи за озеленяване

Не е тайна, че всеки собственик на частни жилищни домове мечтае да изпълни красиво озеленяване на околното пространство. Но, моля, имайте предвид, че резултатът е наистина уникален и привлекателен, трябва да се положат не малко старание и време. Предварително, преди започване на работа, е необходимо да се проучи много нюанси и компетентно планират на всички етапи от подобрение. Само след това може да започне основна работа.

Вижте галерия
За връзка с нас
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Абонирай се за известия и промоции

Когато се абонирате, имате възможност да получавате известия на вашата поща с информация относно промоции или друга важна информация. Пишете ни и ако искате да получавате нещо конкретно!

    Изпратете запитване

    Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

    Изпрати запитване
    Запитване