Вертикална планировка и градини

Това е мероприятие свързано с изкуствено изменение и подобряване на съществуващия релеф. Планирането е един от най-важните процеси в благоустройството и инженерната подготовка на терена.

При организирането на релефа трябва да се стремим към запазване на почвения слой и предотвратяване ерозионните процеси. Установяват се всички наклони по терена и прилежащите архитектурни елементи – алеи, подпорни стени, площадки, стълбища и др. В този проект се решава оттичането на повърхностните води. Преценява се баланса на земните маси – изкопи и насипи.

Изпратете запитване
снимка на вътрешен твор
интериорно озеленяване

Идеи за озеленяване

Не е тайна, че всеки собственик на частни жилищни домове мечтае да изпълни красиво озеленяване на околното пространство. Но, моля, имайте предвид, че резултатът е наистина уникален и привлекателен, трябва да се положат не малко старание и време. Предварително, преди започване на работа, е необходимо да се проучи много нюанси и компетентно планират на всички етапи от подобрение. Само след това може да започне основна работа.

Вижте галерия
За връзка с нас
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Изпратете запитване

Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

Изпрати запитване
Запитване