Вътрешно озеленяване

Комбинацията от стилен интериор и вътрешно озеленяване ви осигуряват едно изключително приятно пребиваване в даденото помещение. При добро планиране и правилно съчетание на елементите се постига изключителен уют и комфорт в дадените пространства.

То е изключително важно както за домашна или офис атмесфера, но също така и за обществени сгради и заведения.

ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА В ОФИСА – ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Добре планираното и комбинирано интериорно озеленяване допринася освен за комфорта, но така и за производителността, когато говорим за офис пространства. Доказан е и ефекта относно намаляване на стрес, както и подобряване на въздуха в затворени пространства. ост. Грижата за растителността често се оказва трудна и поради тази причина предлагаме и поддръжка на растителност.

Предлагането на разстителни видове за стайно отглеждане е изклютелно богато, но като говорим за цялостни проекти за озеленяване е изклютелно важно тяхното подбиране съобразно изискванията на пространството и последващата им поддръжка. Предвид, че при изготвянето на интериорен проект те не могат да бъдат премествани постоянно, както и че кашпите или саксиите за съхранение не могат да бъдат подменяни постоянно, изборът на разстения е процес изискващ внимателно планиране в дългосрочна перспектива.

зелени стени

Интериорен дизайн

Изборът на разстения е процес изискващ внимателно планиране в дългосрочна перспектива. Разположението спрямо светлинния източник и композиция, изгражда цялостна визия за офиса

интериорно озеленяване

Растителни видове

за стайно отглеждане е изклютелно богато, но като говорим за цялостни проекти за озеленяване е изклютелно важно тяхното подбиране съобразно изискванията на пространството и последващата им поддръжка

проект за озеленяване на офис

Поддръжка

След изграждането на проекта за озеленяване в интериорния дизайн, предлагаме абонамент за поддържане на растенията – поливни системи, пресаждане и торене.

Изпратете запитване

Всички покрити аспекти

Анализ осветление

Коректно подбрани растения според количеството и източника на светлина в затвореното помещение

С грижа

Избор на растения според средата и площта в помещенията

Поддръжка

Изграждане на автоматизирани системи или абонамент за поддържане на зелените зони

Почви и Торене

Всяко растение изисква своята най-близка до естествената среда и ние му ги осигуряваме

Сигурност

В ръцете на професионалисти, клиентита са спокойни

Чисто и подредено

Държим на чистотата и организацията и се отасяме с грижа към вашия кът

Идеи за озеленяване

Не е тайна, че всеки собственик на частни жилищни домове мечтае да изпълни красиво озеленяване на околното пространство. Но, моля, имайте предвид, че резултатът е наистина уникален и привлекателен, трябва да се положат не малко старание и време. Предварително, преди започване на работа, е необходимо да се проучи много нюанси и компетентно планират на всички етапи от подобрение. Само след това може да започне основна работа.

Вижте галерия
За връзка с нас
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Абонирай се за известия и промоции

огато се абонирате, имате възможност да получавате известия на вашата поща с информация относно промоции или друга важна информация. Пишете ни и ако искате да получавате нещо конкретно!

    Изпратете запитване

    Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

    Изпрати запитване
    Запитване