Изграждане и поддръжка на поливни системи

Чрез качествена поливна система вие осигурявате максимално добри условия за развитието на зелени площи и растителни видове във вашата градина. Посредствим интегрирането на правилната напоителна система вие спестявате време и средства при поддръжката на своята градина. Автоматичните системи за поливане могат да бъдат настроени по предварително избран график, както и да бъдат дистанционното контролирани спрямо метерологичните условия към момента.

В сферата на поливните системи може да разчитате на нас за:

• проучване на водоизточници

• проектиране

• доставка на помпи, модули за управление, разпръсквачи, капкови маркучи, разводки, резервоари за вода и други

• вкопаване, монтаж и оживяване на поливни системи

• поддръжка и настройка на поливни системи

• прочистване и подготовка за зимния сезон на поливна система

капково напояване
kapkovo napoqvane
lawn-sprinklers
Изпратете запитване

Идеи за озеленяване

Не е тайна, че всеки собственик на частни жилищни домове мечтае да изпълни красиво озеленяване на околното пространство. Но, моля, имайте предвид, че резултатът е наистина уникален и привлекателен, трябва да се положат не малко старание и време. Предварително, преди започване на работа, е необходимо да се проучи много нюанси и компетентно планират на всички етапи от подобрение. Само след това може да започне основна работа.

Вижте галерия
За връзка с нас
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Изпратете запитване

Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

Изпрати запитване
Запитване