landscaper-planting-trees

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи предложенията ни за промоции, важна информация и какво е нужно да направите за растенията си според сезона или периода от годината.

  трева

  Как да разнообразим озеленяването в двора ни?

  Зашеметяващи примери за стилно обзавеждане на вътрешен двор. Летният сезон с всеки изминал ден се приближава. Ето защо сега е моментът да помислим как да подредим нещата в двора. Събрахме няколко страхотни идеи по този резултат, някои елементи от които могат да бъдат приложени във вашата селска къща..

  1. Зона за почивка Уютен двор. Малка площ, павирана с каменни плочки, кръгла маса за хранене и оригинална пейка за отдих.

  2. Причудливи форми Красиво и многофункционално пространство. Зашеметяващ пример за интелигентно зониране за малък заден двор.

  3. Контрасти Контрастно покритие на вътрешен двор. Разкошен вътрешен двор с малка зона за сядане и островче от буйна зелена морава.

  4. Луксозна трапезария Заведения за хранене на открито. Луксозна трапезария, павирана със снежнобяла плочка и заобиколена от буйната зеленина.

  5. Магическо езерце Тераса над езерото. Дървена платформа с малка маса и столове, разположени непосредствено над езерцето.

  6. Дървена беседка Беседка в двора. Красива дървена беседка в ориенталски стил не само ще украси сайта, но и ще предпази от палещото слънце или летен дъжд.

  7. Озеленяване Фантастично озеленяване. Вътрешен двор с беседка и уникален пейзажен дизайн.

  8. Жив плет - Удобен диван близо до зелена стена. Хедж не само ще защити сайта от любопитни очи, но и ще се превърне в прекрасна украса на двора.

  9. Модерна тераса Малка модерна тераса. Малка уютна тераса с удобни дивани и камина.

  10. Минимализъм Проста декорация на задния двор. Тротоарни плочи задния двор без нищо допълнително.

  11. Дървена платформа Зона за почивка на дървена платформа. Очарователна дървена платформа със стилни мебели от палет и тента.

  12. Ярки цветове Малък двор с цветни мебели. Тесен двор с меки червени столове, масичка за кафе и удобен диван за сядане на открито.

  13. Бетонен дизайн Съвременен бетонен вътрешен двор. Моден вътрешен двор с просто бетонно обзавеждане и малка камина.

  14. Живописен пейзаж Цъфтяща градина. Плетени мебели, заобиколени от цветя и всякакви растения.

  15. Великолепна тераса Трапезария на терасата. Трапезария на терасата с маникюрна тревна площ и голяма камина.

  16. Испански арки Оригинална декорация на задния двор. Стена с изящни испански арки – ефектна декорация на зоната за сядане в задния двор.

  17. Ориенталски мотиви Веранда в ориенталски стил. Уютна веранда с изкуствен фонтан. Без дача не може да има без градина. Ще бъде интересно да разберете 17 страхотни идеи за леглата на вашия сайт.

  Изпратете запитване

  Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нас, за да изградим вашето озеленяване, да поддържаме зелените площи или друго, Молим да ни изпратите вашето запитване. В най-кратък срок ние ще се свържем с вас!

  Изпрати запитване
  Запитване